Hantverkshjälpenonline

Har du ett företag och letar efter nya kunder? Anslut ert företag

Registrera ditt intresse, så får du gratis leads som hjälper dig att växa som företagare.
* GRATIS medlemskap * INGEN bindningstid * INGEN förskottsbetalning * Serviceavgift utgår endast vid signerat kontrakt

Anslut ert företag online

Få fler kunder och tillgång till ett affärssystem anpassat för hantverkare

Anslut ert företag till Hantverkshjälpenonline – den enda tjänsten på marknaden som tillhandahåller gratis uppdrag till leverantörerna. Vi tar inte ut någon årsavgift, startavgift eller kostnad för att offerera. Vi har inte heller någon bindningstid på vårt avtal. Det utgår endast en serviceavgift när det blir affär mellan leverantör och kund.

Anslut ert företag genom att fylla i vårt formulär. När både ni och vi har signerat avtalet angående samarbete så läggs ni in i vårt system som leverantör. Ni får ett SMS med inlogg till det digitala skrivbordet från Hantverkshjälpenonline. När ett jobb som matchar era önskemål angående kategori och region läggs in i systemet av en kund så får ni ett SMS. Det gäller att vara lite snabb och ta jobbet men när ni väl gjort det så förbinder ni er att lämna en offert till kunden.

Så mycket mer än en förmedlingstjänst

Hantverkshjälpenonline kommer hjälpa dig att administrera ditt jobb digitalt oavsett om du har en enskild firma eller driver ett större företag. Förutom att hålla reda på de offerter du skickar till de kunder du får genom vårt system, så kan du även lägga upp dina egna kunder här och lätt sköta all administration på samma ställe. Du kommer kunna ladda upp företagslogo, lägga upp certifikat o.dyl. för den specialkompetens som företaget besitter, länka till hemsida, ladda upp foton på personal och utförda arbeten och referenser. Ju mer information som man lägger upp desto lättare blir det för kunden att välja just er!

Systemet uppgraderas kontinuerligt med nya moduler som man kan abonnera på för en fördelaktig summa jämfört med andra aktörer på marknaden. Det kan handla om byggledningssystem, avtal, personalhantering, KAM, maskin och kontrakt av olika slag mm. Enkelt och smidigt så att man inte behöver hoppa runt i olika system. Som medlem hos Hantverkshjälpenonline så får man information om vad som är på gång via vårt månadsbrev och SMS. Äntligen ett system som förstår ur branschen fungerar. Tveka inte- anslut ert företag redan idag!