Hantverkshjälpenonline

Få offert - Så här fungerar det!

Det är helt kostnadsfritt att lägga upp sitt projekt på plattformen och ta in offerter.

Få offert av duktiga hantverkare

Få jobbet gjort av professionella hantverkare

Hantverkshjälpenonline arbetar med alla sorts kunder – privatpersoner, företag och organisationer. Det ska vara enkelt att få en offert! Ni registrerar er i vårt formulär för kunder. Där är det viktigt att ni beskriver ert uppdrag så noggrant som möjligt och gärna bifogar dokument och bilder. Det underlättar för leverantören att lämna en så rättvis offert som möjligt.

Som användare kan ni se historik och läsa recensioner om leverantörerna*. I portalen får man även bra överblick på de offerter man har fått. Med vår tjänst FÅ OFFERT får ni kontakt av upp till 5 leverantörer. Efter genomgång och platsbesök eller videomöte så får ni offert på ert uppdrag. Efter granskning av offerterna och leverantörerna kan ni fritt välja vem ni vill skall utföra uppdraget. Allt hanteras enkelt via kundportalen. Avtal mellan leverantören och kunden signeras digitalt via portalen*.

Ni förbinder er inte för någonting och det kostar ingenting att skicka in ett uppdrag. Det är också helt kostnadsfritt för leverantörerna att ta del av ert uppdrag och lämna en offert. Endast den vinnande leverantören betalar en serviceavgift till Hantverkshjälpenonline.

Efter genomfört uppdrag så uppskattas det att ni lämnar ett omdöme om leverantören för framtida uppdrag.