Hantverkshjälpenonline

Så här fungerar det!

Det är helt kostnadsfritt att lägga upp sitt projekt på plattformen och ta in offerter.

Få offert av duktiga hantverkare

Få jobbet gjort av professionella hantverkare

Som privatperson registrerar ni er och får inloggning till kundportalen. Där lägger ni in er förfrågan och där hanteras även de offerter man får från leverantörerna. Efter att ni granskat och kommit överens med leverantören så tecknar ni avtalet digitalt via portalen.

Som användare kan ni se historik och läsa recensioner om leverantörerna. I portalen får man även bra överblick på de offerter man har fått.

Det är helt kostnadsfritt att lägga upp projekt och ta in offerter. Som kund kan man helt fritt välja om man vill ingå avtal med någon leverantör.

Det är viktigt att du beskriver ditt uppdrag så noggrant som möjligt och gärna bifogar dokument och bilder om möjligt.

Med vår tjänst OFFERT får ni kontakt av upp till 5 stycken utvalda leverantörer. Efter genomgång och oftast platsbesök så får ni offert på ert uppdrag. Efter granskning av offerterna och leverantörerna kan ni fritt välja vem ni vill skall utföra uppdraget. Allt hanteras enkelt via kundportalen.

Ni förbinder er inte för någonting och det kostar ingenting att skicka in ett uppdrag. Det är också helt kostnadsfritt för leverantörerna att ta del av ert uppdrag och lämna en offert. Endast den vinnande offerten betalar en serviceavgift till Hantverkshjälpenonline.

Efter genomfört uppdrag så uppskattas det att ni lämnar ett omdöme om leverantören för framtida uppdrag.