Hantverkshjälpenonline

Bokföringspaket


Vi har tagit fram tre bokföringspaket med de viktigaste tjänsterna för företag av olika storlek. Månadskostnaden styrs efter hur många verifikationer ni har månadsvis. Utöver detta så kan vi även hjälpa er med lönehantering och behöver ni experthjälp inom ekonomi och juridik, så kan vi även erbjuda er konsulter med hög kompetens. Ta del av informationen här nedan och tryck på beställ!

Lägg till din rubriktext

BRONS

Månadskostnad från 995 kr ex moms**
Använd kalkylverktyget här nedan för att se totalkostnaden:

St. 0
Månadskostnad: kr

* Bästa valet *

SILVER

Månadskostnad från 1395 kr ex moms**
Använd kalkylverktyget här nedan för att se totalkostnaden:

St. 0
Månadskostnad: kr

Lägg till din rubriktext

GULD

Månadskostnad från 2495 kr ex moms**
Använd kalkylverktyget här nedan för att setotalkostnaden:

St. 0
Månadskostnad: kr

Lägg till din rubriktext

GULD +

Offert kan lämnas om antalet verifikationer överstiger 400 st/månad.  

* Offert kan lämnas om antalet verifikationer överstiger 400 st/månad 
** Lönehantering är en tilläggstjänst och ej inkluderad i detta pris.

Tilläggstjänster

Lönehantering

Behöver du outsourca företagets lönehantering för att hinna med verksamheten?

195 kr/månad /anställd

Konsulter / Rådgivning

Vi hjälper er med bl.a. ekonomisk rådgivning skatterådgivning och juridiska tjänster.

Från 695 kr/timme

Digital redovisning och kvalificerad rådgivning

Effektivisera och förenkla bokföringen med digitala kvitton, automatisk inläsning av fakturor och få kvalificerad hjälp från våra redovisningskonsulter när du behöver det.

Team och kompetens

Vårt arbetssätt säkerställer att du som kund alltid kan få svar från någon som är insatt i din verksamhet. På så sätt kan du vara trygg med att vi alltid kan leverera, oavsett semesterperioder, sjukdom eller annan frånvaro.

Även om vårt arbete sker digitalt, har du har alltid din personliga redovisningskonsult nära till hands när du behöver kvalificerad rådgivning.

Enkelt med full kontroll

Genom att vi sätter upp automatiska flöden behöver du endast utföra några få attesteringar varje månad. Trots det har du alltid full kontroll över din ekonomi genom enkla och skräddarsydda rapporter som du når både via mobilen och datorn.

Digital hantering

Leverantörsfakturor som du får med post läser vi in digitalt. Du kan granska, godkänna och bokföra fakturorna utan att behöva sprätta kuvert och knappa in uppgifter. Vi hjälper dig att skicka ut kundfakturor, hålla koll på att betalningarna kommer in och hantera påminnelser och inkassokrav. Dina anställda registrerar utlägg och reseräkningar direkt i mobilen. Alla underlag blir sökbara och lagras på en säker och tillgänglig plats.

Redovisning steg för steg en vanlig månad

1. Kundfakturor

Du skapar dina kundfakturor digitalt och vi skickar ut dem som e-faktura, via mail eller vanlig post. Vi bevakar att fakturorna blir betalda och hanterar påminnelser och inkassokrav om det behövs.

2. Leverantörsfakturor

Vi tar emot alla dina leverantörsfakturor och scannar de som kommer in via post så att du kan attestera allt digitalt. Sen ser vi till att fakturorna blir betalda i tid.

3. Kvitton och utlägg

Dina medarbetare fotar eller laddar upp sina kvitton och rapporterar utlägg direkt i mobilen. Uppgifterna registrerats automatiskt och när rätt person attesterat är allt bokfört och klart.

4. Löner

Dina medarbetare fotar eller laddar upp sina kvitton och rapporterar utlägg direkt i mobilen. Uppgifterna registrerats automatiskt och när rätt person attesterat är allt bokfört och klart.

5. Betalfiler och skatt

Du attesterar betalfiler för fakturor och löner. Vi ser till att allt betalas i tid, inklusive skatt, moms och arbetsgivaravgifter till Skatteverket.

6. Resultatuppföljning

När månaden är slut får du snabbt rapporter om hur det går för företaget så att du kan ta bättre beslut.