Hantverkshjälpenonline

Medlemsrabatter

Som medlem i Hantverkshjälpenonline vill vi att ni ska hålla nere era kostnader. Därför erbjuds du som medlem rabatter på varor och tjänster som underlättar din vardag. Vi kan erbjuda er att genom ett avtal med oss ta del av rabatterna hos våra samarbetsleverantörer. Ni kan själva välja vilka företag ni vill ansluta er till givetvis går det superbra att ansluta er till alla.

Vår portfölj av leverantörer där vi upphandlat unika avtal ökar ständigt och avtalen omförhandlas kontinuerligt till förmån för våra medlemmar.

Vi jobbar endast med professionella leverantörer som vi vet kan lämna den service som vi kräver att våra medlemmar ska få.

Vi har idag avtal som täcker de flesta områden för våra kunder – däribland byggmaterial, återvinning, kakel- och klinker, maskinuthyrning, drivmedel med mera.

Utöver medlemsrabatter så får ni som medlem även förmånserbjudanden i form av rabattkoder hos olika aktörer för fritidsaktiviteter och nöjen.

Så här fungerar det:

Bli medlem

Att ansluta sig till Hantverkshjälpenonline är helt GRATIS. Medlemskapet fungerar som ett bevis och betyder att du har tillgång till våra storkundsavtal.

Konton och avtal

Välj de leverantörer ni önskar handla av så lägger vi upp konton till er genom en fullmakt från er. Ni får en kontaktperson hos oss som uppdaterar er angående nyheter mm.

Börja handla

Ni kan nu komma i gång och börja inhandla de material ni behöver för er verksamhet med mycket bra reducerade priser.